Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Noutati RSS Feed

02 Aug Aerosoli cu propolis
admin 1 5091
Aerosoli cu propolis sunt recomandati in cazul astmului bronsic, bronsite, traheite si viroze respiratorii Pentru realizarea soluției pentru aerosoli se folosesc 10-15 picaturi de tinc..
02 Aug Un energizant si o poveste...
admin 1 2984
Primul produs apicol care m-a fascinat a fost un amestec de miere, polen și propolis. L-am cumparat de la un apicultor în vârstă când Dani avea un an. Avea un gust groaznic. Ne chinuiam cu el, dar ..
15 Sep Mierea de Floarea Soarelui
admin 0 15210
Mierea de floarea soarelui este o miere unică, un adevărat miracol natural. Această miere are o culoare aurie. Datorită cantității mari de glucoză pe care o conține, această miere este în stare lic..
02 Aug Aerul de stup
admin 0 2183
În ultimele zile, problema majora a mămicilor este ce să-i dau copilului să nu mai tușească, să nu ii mai curgă nasul, iar primul răspuns pe care îl aud este ”Fă-i aerosoli”, și lista de soluții pe..
15 Sep Cum combatem raceala cu produse apicole
admin 0 8793
În acest articol vă vom recomanda cum să combateți și să tratați corect și  eficient  răceala, gripa și alte viroze respiratorii specifice sezonului rece, folosind produse 100% naturale apicole.Tre..
15 Sep Am fost, am expus si am cucerit din nou Berlinul
admin 0 10193
Alaturi de Asociatia Produs de Cluj si de inca patru producatori clujeni am reprezentat  Romania la Berlin, la Saptamana Verde, cu produsele noastre apicole.           “Am fost, am e..
26 Jul Noiembrie - luna de imunitate
admin 0 793
Invatati sa claditi imunitatea copiiilor cu sufletul, asa cum va place sa le faceti cel mai bun desert, mai ajustezi ici colo, fara sa mai ti cont de reteta.Cladirea unei imunitati prin miere, pole..
15 Sep Ce inseamna pentru noi apicultura
admin 0 5839
Pentru noi ca și familie apicultura înseamnă pasiune, răbdare, respect, devotament și multă dragoste. Acesta este secretul succesului nostru, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. ..
15 Sep De ce sa consumam polen de sarbatori
admin 0 8017
Polenul ajuta la scaderea colesterolului si trigliceridelor - astfel 30 de grame de polen asigura 15% din ratia de fibre, ceea ce face reducerea colesterolului LDL Polenul ajuta la sc..
19 Jan Beneficiile lăptișorului de matcă
admin 0 597
Beneficiile lăptișorul de matcăLăptișorul de matcă "super- aliment" este produsul excepțional al stupului, secretat de gladele hipofaringiene ale albinelor tinere lucrătoare, rezervat pentru hranirea ..
25 Nov 10 motive sa înlocuim zahărul cu mierea de albine
admin 0 196
Mierea de albine sau zahărul? Este o întrebare care frământă multe persoane.Zilele trecute îl urmăream pe unul dintre doctorii cu specializare în api-fitoterapie, cu care colaborez și atât de frumos a..
25 Nov Sirop de ridiche neagra cu miere de albine
admin 0 417
Siropul de ridiche neagra cu miere, cel mai bun sirop de tuse, o reteta la indemana oricui. Ridichea neagra sau ridichea de iarna este cunoscuta datorita beneficiilor antioxidante, antimicrobiene si a..
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)