Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Noutati RSS Feed

02 Aug Un energizant si o poveste...
admin 1 2606
Primul produs apicol care m-a fascinat a fost un amestec de miere, polen și propolis. L-am cumparat de la un apicultor în vârstă când Dani avea un an. Avea un gust groaznic. Ne chinuiam cu el, dar ..
15 Sep Mierea de Floarea Soarelui
admin 0 14991
Mierea de floarea soarelui este o miere unică, un adevărat miracol natural. Această miere are o culoare aurie. Datorită cantității mari de glucoză pe care o conține, această miere este în stare lic..
02 Aug Aerul de stup
admin 0 1917
În ultimele zile, problema majora a mămicilor este ce să-i dau copilului să nu mai tușească, să nu ii mai curgă nasul, iar primul răspuns pe care îl aud este ”Fă-i aerosoli”, și lista de soluții pe..
15 Sep Cum combatem raceala cu produse apicole
admin 0 8642
În acest articol vă vom recomanda cum să combateți și să tratați corect și  eficient  răceala, gripa și alte viroze respiratorii specifice sezonului rece, folosind produse 100% naturale apicole.Tre..
15 Sep Am fost, am expus si am cucerit din nou Berlinul
admin 0 10139
Alaturi de Asociatia Produs de Cluj si de inca patru producatori clujeni am reprezentat  Romania la Berlin, la Saptamana Verde, cu produsele noastre apicole.           “Am fost, am e..
02 Aug Aerosoli cu propolis
admin 0 4187
Aerosoli cu propolis sunt recomandati in cazul astmului bronsic, bronsite, traheite si viroze respiratorii Pentru realizarea soluției pentru aerosoli se folosesc 10-15 picaturi de tinc..
26 Jul Noiembrie - luna de imunitate
admin 0 701
Invatati sa claditi imunitatea copiiilor cu sufletul, asa cum va place sa le faceti cel mai bun desert, mai ajustezi ici colo, fara sa mai ti cont de reteta.Cladirea unei imunitati prin miere, pole..
15 Sep Ce inseamna pentru noi apicultura
admin 0 5730
Pentru noi ca și familie apicultura înseamnă pasiune, răbdare, respect, devotament și multă dragoste. Acesta este secretul succesului nostru, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. ..
15 Sep De ce sa consumam polen de sarbatori
admin 0 7921
Polenul ajuta la scaderea colesterolului si trigliceridelor - astfel 30 de grame de polen asigura 15% din ratia de fibre, ceea ce face reducerea colesterolului LDL Polenul ajuta la sc..
19 Jan Beneficiile lăptișorului de matcă
admin 0 463
Beneficiile lăptișorul de matcăLăptișorul de matcă "super- aliment" este produsul excepțional al stupului, secretat de gladele hipofaringiene ale albinelor tinere lucrătoare, rezervat pentru hranirea ..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)