Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Noutati RSS Feed

25 Jul Program Luna August
admin 0 22
 În luna August 2022, vom funcționa după următorul program:*Comenzile preluate în data de 01.08.2022 vor fi livrate în 02.08.2022*Comenzile lansate în acestă perioadă vor fi livrate în 10.08202..
14 Jul Păstura, un excelent probiotic natural
admin 0 118
Păstura, un excelent probiotic naturalPăstura, numită și "Pâinea albinelor "este o sursă vitală de probiotice, esențială în tratarea infecțiilor și afecțiunilor digestive.Fiind un produs bogat în prob..
02 Jul Administrarea produselor apicole pentru o imunitate de fier
admin 0 52
Administrarea produselor apicole pentru o imunitate de fier Produsele apicole sunt atât un aliment de excepţie, preventiv şi curativ, care stimulează imunitatea, tonifică organismul, păstrează memoria..
27 Jun Beneficiile siropului de muguri de brad
admin 0 87
Beneficiile siropului de muguri de brad cu propolis, merișor și miere  Muguri de brad apar la sfârșit de luna mai, început de luna iunie. Noi întotdeauna culegem mugurii de brad în jurul datei de 15 i..
06 May Beneficiile siropului de catina. Mod de administrare
admin 0 141
Cătina, numită și ”Ginsengul românesc” este un fruct care face minuni pentru sănătate. Fructul este bogat în vitamine, în special vitamina C, beta-caroten, minerale și acizi grași. Cătina este un exce..
12 Apr Mierea de albine încălzită. Toxică sau NU?
admin 0 248
De multe ori ne întrebăm dacă să înlocuim zahărul dintr-o prăjitură cu miere sau nu, dacă mierea este toxică dacă o punem în ceai cald sau nu.Toată povestea aceasta a pornit de la un compus care rezul..
11 Apr Miraculoasele beneficii ale propolisului
admin 0 163
    Știai ca propolisul este miraculos?    Propolisul brut este cunoscut ca cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat împotriva virusurilor, având un spectru larg și nu prezintă reacții ..
11 Apr Tinctura de propolis: mod de prepare, administrare și beneficii
admin 0 178
Propolisul brut are proprietăți care îi dau o valoare inestimabilă. Propolisul brut este cunoscut ca și cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat împotriva virusurilor, având un spectru ..
24 Mar Polenul crud, remediu pentru alergiile la polen
admin 0 192
Polenul crud, remediu pentru alergiile la polen        În natură există două tipuri de polen, anume polenul anemofil și polenul etomofil. Diferența între cele două tipuri de polen este modul de răspân..
23 Mar Beneficiile polenului crud
admin 0 138
Beneficiile polenului crud         Polenul de albine este este pulberea fină, care se formează în staminele florilor, pe care albina o amestecă cu saliva, iar apoi o transportă pe piciorușele posterio..
23 Mar Dieta cu polen
admin 0 244
Dieta cu polenPolenul este alimentul minune care ne ajută să slabim dar în acelaşi timp să ne menţinem şi sănătoşi.Polenul este definit ca fiind “super-aliment, fiind un aliment foarte complex, ce ..
16 Mar Cristalizarea mierii un certificat de calitate
admin 0 173
Cristalizarea sau zaharisirea este un proces natural, care intervine mai repede sau mai târziu în funcție de sortimentul de miere. Mierea care cristalizează cel mai repede este cea de rapiță, apoi de ..
25 Nov Sirop de ridiche neagra cu miere de albine
admin 0 836
Siropul de ridiche neagra cu miere, cel mai bun sirop de tuse, o reteta la indemana oricui. Ridichea neagra sau ridichea de iarna este cunoscuta datorita beneficiilor antioxidante, antimicrobiene si a..
25 Nov 10 motive sa înlocuim zahărul cu mierea de albine
admin 0 440
Mierea de albine sau zahărul? Este o întrebare care frământă multe persoane.Zilele trecute îl urmăream pe unul dintre doctorii cu specializare în api-fitoterapie, cu care colaborez și atât de frumos a..
19 Jan Beneficiile lăptișorului de matcă
admin 0 744
Beneficiile lăptișorul de matcăLăptișorul de matcă "super- aliment" este produsul excepțional al stupului, secretat de gladele hipofaringiene ale albinelor tinere lucrătoare, rezervat pentru hranirea ..
Afişare 1 - 15 din 24 (2 pagini)