Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

General RSS Feed

12 Apr Mierea de albine încălzită. Toxică sau NU?
admin 0 308
De multe ori ne întrebăm dacă să înlocuim zahărul dintr-o prăjitură cu miere sau nu, dacă mierea este toxică dacă o punem în ceai cald sau nu.Toată povestea aceasta a pornit de la un compus care rezul..
11 Apr Miraculoasele beneficii ale propolisului
admin 0 260
    Știai ca propolisul este miraculos?    Propolisul brut este cunoscut ca cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat împotriva virusurilor, având un spectru larg și nu prezintă reacții ..
11 Apr Tinctura de propolis: mod de prepare, administrare și beneficii
admin 0 372
Propolisul brut are proprietăți care îi dau o valoare inestimabilă. Propolisul brut este cunoscut ca și cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat împotriva virusurilor, având un spectru ..
24 Mar Polenul crud, remediu pentru alergiile la polen
admin 0 239
Polenul crud, remediu pentru alergiile la polen        În natură există două tipuri de polen, anume polenul anemofil și polenul etomofil. Diferența între cele două tipuri de polen este modul de răspân..
23 Mar Beneficiile polenului crud
admin 0 244
Beneficiile polenului crud         Polenul de albine este este pulberea fină, care se formează în staminele florilor, pe care albina o amestecă cu saliva, iar apoi o transportă pe piciorușele posterio..
23 Mar Dieta cu polen
admin 0 304
Dieta cu polenPolenul este alimentul minune care ne ajută să slabim dar în acelaşi timp să ne menţinem şi sănătoşi.Polenul este definit ca fiind “super-aliment, fiind un aliment foarte complex, ce ..
16 Mar Cristalizarea mierii un certificat de calitate
admin 0 225
Cristalizarea sau zaharisirea este un proces natural, care intervine mai repede sau mai târziu în funcție de sortimentul de miere. Mierea care cristalizează cel mai repede este cea de rapiță, apoi de ..
25 Nov 10 motive sa înlocuim zahărul cu mierea de albine
admin 0 486
Mierea de albine sau zahărul? Este o întrebare care frământă multe persoane.Zilele trecute îl urmăream pe unul dintre doctorii cu specializare în api-fitoterapie, cu care colaborez și atât de frumos a..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)