Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Faguri cu miere

Faguri cu miere

Ce este fagurele cu miere? ....Fagurele este o explozie de arome pe care nici un produs apicol nu o are. Este o combinatie de miere, ceara, propolis si pastura. Fagurele cu miere pastreaza toate proprietatile terapeutice ale elementelor active din el, deoarece acesta nu sufera nici o interventie sau prelucrare. Fagurele de albine este un produs de care nu va puteti satura si in plus va aduce aminte de bunici. Copii mei ii spun guma albinutelor. 

Producator: Dapis Transilvania
Fagurele cu miere este un produs pur ce pastreaza toate vitaminele, mineralele si enzimele mierii, deoarece nu sufera nici un fel de procesare. Ingrediente: fagure cu miere de albine in miere de salcamIndicatii:Adjuvant in afectiuni ale stomaculuiAdjuvat in infectii respiratoriiImbunatateste sa..
22,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Fagurele cu miere este un produs pur ce pastreaza toate vitaminele, mineralele si enzimele mierii, deoarece nu sufera nici un fel de procesare. Ingrediente: fagure cu miere de albineIndicatii:Adjuvant in afectiuni ale stomaculuiAdjuvat in infectii respiratoriiImbunatateste sanatatea cavitatii b..
18,00Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)