Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Politica de confidentialitate

1.   Securitatea datelor si comunicariile comerciale

Datele personale colectate vor fi folosite numai in scopul declarant al acestui site.  Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. doar cu acordul prealabil al utilizatorului. 

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date ce contin informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre Dapis Transilvania prin mijloace electronice de comunicare contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

2.   Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.dapis.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.dapis.ro va i considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei in vigoare de catre autoritatile competente. Nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental) sau ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

3.   Forta majora

Dapis Transilvania isi reverva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate independente de care includ incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora reglementate conform uzantelor legii romanesti. Forta majora si situatiile asimilate acesteia exonereaza de raspundere partea care o invoca si o dovedeste in conditiile legii.

4.   Litigii

Orice litigiu aparut intre Ulitizatori si SC Dapis Transilvania SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din judetul Cluj.