Invatati sa claditi imunitatea copiiilor cu sufletul, asa cum va place sa le faceti cel mai bun desert, mai ajustezi ici colo, fara sa mai ti cont de reteta.Cladirea unei imunitati prin miere, polen, propolis, catina si alte produse apicole nu are reguli stricte, se ajusteaza in functie de fiecare copil, in functie de fiecare mama.


Cladirea unei imunitati prin miere, polen, propolis, catina si alte produse apicole nu are reguli stricte,asa cum am vrea noi. In zilele de azi cel mai simplu este ca sa mergi la doctor sa iti dea produsul perfect miraculos in gramajul perfect, la ore stricte.

Ei .....

 Ce va propun eu este atunci cand vreti sa claditi o imunitate cu produse apicole 

  • Sa uitati de lingurite, seringi, doze si ore.
  • Consumati cantitatea care va pica bine de miere si polen. Nu incercati sa le dati la copii o lingurita de miere pe stomacul gol, pentru una doua zile o vor manca si pe urma se vor satura.Dar daca le ungeti pe paine dimineata miere, eu va asigur ca vor mai cere.
  • Siropul de catina nu il mai dati cu seringa, amestecati-l cu apa si le faceti cel mai bun suculet
  • Siropul de brad este un produs exceptional pentru tuse, dati-le la copii la discretie sa aveti rezultate cat mai repede
  • Sprayul de gat sa nu lipseasca din buzunar in zilele de rosu in gat sau laringita. 
  •  

Invatati sa claditi imunitatea copiiilor cu sufletul, asa cum va place sa le faceti cel mai bun desert, mai ajustezi ici colo, fara sa mai ti cont de reteta. Rezultatul vostru va fi atunci copii sanatosi si fericiti.