În acest articol vă vom recomanda cum să combateți și să tratați corect și  eficient  răceala, gripa și alte viroze respiratorii specifice sezonului rece, folosind produse 100% naturale apicole.

Trebuie să întelegem că pentru a avea efect, trebuie să respectăm dozele zilnice recomandate pentru fiecare produs în parte. De asemenea este foarte importantă combinarea acestor produse pentru a trata mai multe afecțiuni în același timp ( tuse, nas înfundat, durere în gât, etc ). Astfel în rândurile următoare vom specifica care este punctul forte al fiecărui produs apicol în parte :

Tinctura de propolis ( în concentrație de 30%) : pentru desfundarea nasului, dureri de gât, curățarea sistemului respirator.
Miere de albine : pentru dureri de gât, energizant, calmant, ideal pentru un somn liniștit.
Polen : Revitalizant, energizant. Combate foarte eficient starea de oboseală caracteristică unui sistem imunitar slăbit.

Astfel vă recomandam un produs complex ce înglobează toate proprietățile acestor produse :Dapis mix, Dapis Complet sau Dapis mix forte (ce conține în plus și Cătină). Cătina se știe, conține de 15 ori mai multă vitamina C decât lămâia. Dapis mix are multiple recomandări : constipație, căderea părului, dureri de stomac,anemie, creșterea poftei de mâncare (datorită complexului de vitamine B în compoziția polenului crud )...... și nu în ultimul rând întărirea sistemului imunitar. Pentru a preveni afecțiunile aparatului respirator și pentru a întări sistemul imunitar doza zilnică recomandată este de 2 lingurițe/zi , de preferabil înainte de masă  (pentru o mai bună asimilare complexului de vitamine și minerale conținut de polenul crud). Dacă deja aveți simptomele unei boli de sezon : nas înfundat, durere în piept, tuse, este indicată mărirea dozei la 3-4 lingurițe pe zi. După ce simptomele dispar reveniți la 2 lingurițe pe zi. Pentru a obține un efect maxim și rapid este recomandată consumarea suplimentar a tincturii de propolis, deoarece acesta este cel mai puternic " antibiotic natural" . Efectul acestuia se observă încă de la primele administrări. Doza zilnică este de 15 picături de 3 ori / zi (pentru adulți) și de 7 picături de 3 ori/ zi pentru copii. După dispariția simptomelor, continuați doar cu Dapis mix.

Astfel folosind doar aceste produse Dapis mix și Tinctură de propolis , putem combate și trata eficient, dar natural   "bolile" de sezon.