Siropuri cu catina cu miere
Siropul cu catina si miere sunt un adevarat
elixir pentru imunitate, bun vitaminizant si antioxidant. Siropul este
obtinut prin presarea la rece a catinei , iar apoi este omigenizat cu aronia,
ghimbir sau propolis
Catina,
numita si “ginsengul romanesc” este cel mai puternic antioxidant pentru
organism. Fructul contine vitamina A, C, complexul B, E, P, K, F, microelemente
precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier. Totdata catina este bogata si
in beta-caroten.
Catina+Miere+Propolis=Sanatate la borcan
Siropul cu
catina si miere are urmatoarele proprietati terapeutice:
- Cresterea
imunitatii
- Imbunatateste
sistemul imunitar si vindeca virozele respiratorii;
- Cresterea
rezistentei la efort
- Imbunatateste
functia cardiovasculara
- Actioneaza
ca adjuvant in chimioterapia cancerului
- Reduce
colesterolul
- Are
proprietate de hepatoprotector
Siropul nu este pasteurizat, nu contine zahar
si nici conservant.
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)