Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Spray nazal

Spray nazal

Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata si ulei esential de menta este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazale.

Spray de gat cu propolis fara alcool 20 ml
Cele mai vandute
Producator: Dapis Transilvania
Sprayul de gat fara alcool este recomandat in cazul durerilor de gat, ca si adjuvant in cazul amigdalitelor. Acesta actioneaza atat ca dezinfectant, antiinflamator cat si ca analgezic. Astfel produsul a fost creat in special pentru copii. Pentru un gust mai bun, acesta contine si miere de salcam.Ing..
15,00Lei
Producator: Apidava
Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazale.Ingrediente: apa termala, extract de propolis apos, sare de mare organica, ulei esential de m..
12,50Lei
Producator: Apidava
Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata si ulei esential de menta este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazale.Ingrediente: apa termala, extract de ..
12,50Lei
Producator: Apidava
Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata si ulei esential de menta este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazaleIngrediente: apa termala, extract de propolis apos, sare de mare organica..
12,50Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)