Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Spray nazal

Spray nazal

Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata si ulei esential de menta este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazale.

Producator: Apidava
Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazale.Ingrediente: apa termala, extract de propolis apos, sare de mare organica, ulei esential de m..
11,00Lei
Producator: Apidava
Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata si ulei esential de menta este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazale.Ingrediente: apa termala, extract de ..
11,00Lei
Producator: Apidava
Apa termala imbogatita cu extract de propolis si sare de mare organica purificata si ulei esential de menta este o solutie hipertonica, 100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea secretiilor cailor nazaleIngrediente: apa termala, extract de propolis apos, sare de mare organica..
11,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)