Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Dapis Mix Forte

Dapis Mix Forte
Dapis Mix Forte =miere, polen crud, propolis si catina

Dapis mix forte combina proprietatiile celor 4 ingrediente rezultand astfel un supliment alimentar potrivit pentru stimularea imunitatii, comabaterea oboselii, cresterea poftei de mancare, reglarea tranzitului intestinal, in anemii si rahitism. 
De ce este bun?
    - polenul crud- furnizeaza toate mineralele si vitaminele de care organismul are nevoie sa fie puternic si sanatos
       - propolisul -este cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat impotriva virusurilor
      - catina - este cel mai puternic antioxidant si are multa vitamina C 
      - mierea - este un aliment de valoare
Pentru familia noastra acest produs este o bomba "cu dapis mix forte rezolvam orice".  Astfel am rezolvat problema imunitatii la copii, acestia nelipsind din colectivitate de vreo 3 ani, lipsa poftei de mancare a lui Dani, care era mana in mana cu o anemie usor marita, tranzitul intestinal lenes si rahitismul Sarei, oboseala, lipsa de vitamine si chiar ulcerul (in cazul lui Sorin). Lista este lunga, dar feedback-ul pozitiv continua sa apara in continuare.
        Diferenta intre Dapis Mix Forte si Dapis Mix esta continul de catina pe care il are mixul forte
 
 Dapis Mix Forte a fost notificat de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare Bucuresti, astfel Dapis mix Forte este certificat ca si supliment alimentar. 
 
   
Dapis Mix Forte 200 gr.
Cele mai vandute
     Dapis Mix Forte este un amestec de miere ,polen crud ,propolis si catina. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a catinei, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimentar cu actiune rege..
22,00Lei
Dapis Mix Forte 450 gr.
Cele mai vandute
         Dapis Mix Forte este un amestec de miere ,polen crud ,propolis si catina. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a catinei, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimen..
42,00Lei
Dapis complet 230 gr
Nou Cele mai vandute
     Dapis Complet este un amestec de miere, polen crud, pastura, laptisor de matca si propolis. Este un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanti si substante antivirale si antimicrobiene cu o puternica actiune regeneratoare si biostimulatoare.       ..
30,00Lei
Miere cu pastura 230 gr
Nou Cele mai vandute
     Mierea de salcam cu pastura cruda este un produs excelent in detoxifierea ficatului, fiind recomandata persoanelor ce sufera de afectiuni hepatice, ale tubului digestiv, de afectiuni ale sistemului circulator. Ingrediente: Miere de salcam, pastura crudaIndicatii: Adjuva..
35,00Lei
Miere cu laptisor de matca 250 gr
Nou Cele mai vandute
     Mierea de salcam cu laptisorul de matca este combinatia ideala utilizata pentru stimularea imunitatii, pentru mentinerea sanatatii mintale  intr-un mod naturalIngrediente: Miere de salcam 95%, laptisor de matca 5%Indicatii: Tonic general, vitaminizant si energizant natu..
30,00Lei
Dapis mix 200 gr.
Cele mai vandute
       Dapis Mix este un amestec de miere ,polen crud,propolis. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimentar cu actiune regeneratoare, biostimula..
17,00Lei
Dapis mix 450 gr.
Cele mai vandute
     Dapis Mix este un amestec de miere ,polen crud,propolis. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimentar cu actiune regeneratoare, biostimulatoare s..
32,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)