Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

PRODUSE TERAPEUTICE

PRODUSE TERAPEUTICE
Dapis Mix Forte 200 gr.
Cele mai vandute
     Dapis Mix Forte este un amestec de miere ,polen crud ,propolis si catina. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a catinei, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimentar cu actiune rege..
22,00Lei
Dapis Mix Forte 450 gr.
Cele mai vandute
         Dapis Mix Forte este un amestec de miere ,polen crud ,propolis si catina. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a catinei, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimen..
42,00Lei
Miere cu propolis  200 gr.
Cele mai vandute
         Propolisul este un „cocteil” de substante vindecatoare, adunat din mugurii si de pe scoata plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a salciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi.         Propolisul este cel ..
16,00Lei
Pachet imunitate 60
Cele mai vandute -22 %
             Mierea, polenul, propolisul, catina, merisoarele si mugurii de brad sunt produse care ne asigura o functionare optima a organismului.  Pachetul de imunitate 60 contine Dapis mix forte 200 gr, Sirop de muguri de brad 250 ml, Sirop de catina 25..
60,00Lei 77,00Lei
Dapis mix 200 gr.
Cele mai vandute
       Dapis Mix este un amestec de miere ,polen crud,propolis. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimentar cu actiune regeneratoare, biostimula..
17,00Lei
Esenta propolis 30 ml
Cele mai vandute
           Esenta de propolis  este propolis dizolvat in apa, fara alcool. Este recomandat in cazul durerilor de gat, ca si adjuvant in cazul amigdalitelor. Acesta actioneaza atat ca dezinfectant, antiinflamator cat si ca analgezic. Astfel produsul a fost creat in ..
17,00Lei
Imunitate la pahar
Nou Cele mai vandute -15 %
             Pachetul imunitate la pahar contine Sirop de ghimbir 250 ml, Sirop de muguri de brad 250 ml, Sirop de catina 250 ml si Siropul de ridiche neagra            Catina, numita si “ginsengul romanesc” este cel mai..
63,00Lei 74,00Lei
Pachet imunitate 90
Cele mai vandute -19 %
           Mierea, polenul, propolisul, catina, merisoarele si mugurii de brad sunt produse care ne asigura o functionare optima a organismului.  Pachetul de imunitate 60 contine Dapis mix forte 450 gr, Sirop de muguri de brad 250 ml, ..
90,00Lei 111,00Lei
Tranzit usor  200 gr.
Cele mai vandute
           Tranzit usor este conceput pentru a veni in ajutorul persoanelor cu un tranzit intestinal deficitar, contribuind la functionarea normala a sistemului digestiv. Este un remediu natural ce ajuta la reglarea frecventei scaunelor fara a exercita o presi..
22,00Lei
Dapis mix 450 gr.
Cele mai vandute
     Dapis Mix este un amestec de miere ,polen crud,propolis. Este un revitalizant complex al organismului ce combina proprietatile, vitaminele si mineralele polenului crud, a propolisului si a mierii, rezultand astfel un supliment alimentar cu actiune regeneratoare, biostimulatoare s..
32,00Lei
Imunitate pentru gat
Nou Cele mai vandute
Pachetul imunitate pentru gat contine Miere cu mult propolis 200 gr si spray de gat cu miere si propolis fara alcool. Propolisul este considerat ca si antiinfectios, antibacterian, antiinflamator si analgezic            Miere cu mult propolis este un amestec d..
32,00Lei
Miere cu catina  200 gr.
Cele mai vandute
       Mierea cu catina este un leac universal simplu. De ce? Catina contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele si de doua ori mai mult decat macesele. Nu degeaba sunt numite "Ginsengul romanesc". Catina contine vitamine si elemente precum :A, B1, B2, B6, B9, E, F, K,..
15,00Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)