Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Noutati - produse imunitate RSS Feed

11 Apr Miraculoasele beneficii ale propolisului
admin 0 260
    Știai ca propolisul este miraculos?    Propolisul brut este cunoscut ca cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat împotriva virusurilor, având un spectru larg și nu prezintă reacții ..
11 Apr Tinctura de propolis: mod de prepare, administrare și beneficii
admin 0 372
Propolisul brut are proprietăți care îi dau o valoare inestimabilă. Propolisul brut este cunoscut ca și cel mai puternic antibiotic natural, fiind un bun aliat împotriva virusurilor, având un spectru ..
24 Mar Polenul crud, remediu pentru alergiile la polen
admin 0 239
Polenul crud, remediu pentru alergiile la polen        În natură există două tipuri de polen, anume polenul anemofil și polenul etomofil. Diferența între cele două tipuri de polen este modul de răspân..
23 Mar Beneficiile polenului crud
admin 0 245
Beneficiile polenului crud         Polenul de albine este este pulberea fină, care se formează în staminele florilor, pe care albina o amestecă cu saliva, iar apoi o transportă pe piciorușele posterio..
23 Mar Dieta cu polen
admin 0 304
Dieta cu polenPolenul este alimentul minune care ne ajută să slabim dar în acelaşi timp să ne menţinem şi sănătoşi.Polenul este definit ca fiind “super-aliment, fiind un aliment foarte complex, ce ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)