Administrarea produselor apicole pentru o imunitate de fier

 

Produsele apicole sunt atât un aliment de excepţie, preventiv şi curativ, care stimulează imunitatea, tonifică organismul, păstrează memoria, vitalitatea, energia fizică şi intelectuală.

Îmi place să cred că produsele apicole oferă „tinereţe fără bătrâneţe”

Frecventele întrebări pe care le întâlnesc sunt:

 Ce produse apicole luăm ca să cresc imunitatea?

 Cum administrez produsele apicole ca să cresc imunitatea?

De data aceasta mă voi raporta stric la produsele pe care le producem noi Dapis Mix Forte, Dapis complet, Masculin Mix, Miere cu cătină și propolis, Miere cu cătină și ghimbir.

 Cele mai valoroase produsele apicole pentru creșterea imunității sunt polenul crud, păstura, propolisul, laptișorul de matcă,  dar combinate cu cătina și ghimbirul dau rezultate excelente.

Este recomandat că o cură de imunizare să se facă în 2 etape, a câte 3 săptămâni fiecare, cu pauză de o săptămâna între ele.

            Aportul de vitamine și minerale este dat de către produsele ce conțin polen și păstură, iar în acest caz se va lua Dapis Mix Forte, Dapis Complet sau Masculin Mix (în cazul barbaților sau a sportivilor).

Dapis Mix Forte este un amestec de miere, polen crud, propolis si cătină. Este un revitalizant complex și un energizant al organismului ce combină proprietățile, vitaminele și mineralele polenului crud, a cătinei, a propolisului și a mierii, rezultând astfel un supliment alimentar cu acțiune regeneratoare, biostimulatoare și dezinfectantă.

Dapis Complet este un amestec de miere, polen crud, păstură, lăptișor de matcă și propolis. Este o sursă naturală de nutrienți necesari bunei funcționări a sistemului imunitar.

Masculin mix este un amestec de miere, polen crud, propolis și apilarnil. Este tonicul sportivilor și al bărbaților, datorită acțiunii apilarnilului.

Administrarea produselor se poate organiza în felul următor:

Dapis Mix Forte sau Dapis complet  sau Masculin mix (sportive și bărbate)

·         Adulți 3 linguri/zi

·         Copii 3 lingurite/zi

Sirop de Cătină cu Miere și Propolis sau Sirop de Cătină cu Ghimbir

Deoarece cătina are o cantitate foarte mare de vitamina C, care este o vitamină hidro-solubilă, este important ca siropul să fie diluat cu apă și lăsat 10 minute să se activeze vitamina C.

Daca alegi să consumi siropul cu scop preventiv:

·         2-4 linguri/zi (adulți)

·         2-4 lingurițe/zi (copii)

Dacă consumi  în scop curativ

·         2-4 linguri/zi (adulți) de 3 ori pe zi

·         2-4 lingurițe/zi (copii) de 3 ori pe zi

 

Important

Contraindicat în cazul persoanelor alergice la produsele apicole sau la orice alt ingredient din compoziția produsului.

Respectați condițiile de păstrare menționate pe etichetele produselor apicole.

Informațiile prezentate sunt de natură informativă și nu pot substitui consultul, sfaturile sau prescripțiile medicilor specialiști