Alaturi de Asociatia Produs de Cluj si de inca patru producatori clujeni am reprezentat  Romania la Berlin, la Saptamana Verde, cu produsele noastre apicole.  


        “Am fost, am expus am cucerit (si)  Berlinul”  a fost titlul care saptamana trecuta mi-a umplut sufletul. Alaturi de Asociatia Produs de Cluj si de inca patru producatori clujeni am reprezentat  Romania la Berlin, la Saptamana Verde, cu produsele noastre apicole. A fost o saptamana plina de emotie, in care am etalat tot ce avem mai bun, mierea, polenul, propolisul, siropurile cu miere si amestecurile apiterapeutice.  Am fost vizitati si apreciati de ministrul agriculturii, domnul Achim Irimiescu, precum şi de ambasadorul Romaniei la Berlin  Excelenţa Sa domnul Emil Hurezeanu.  Calitatea produselor noastre a fost apreciata de berlinezi si vizitatorii straini ai evenimentului. Reactiile si discutiile cu acestia m-a facut sa ma simt mandra ca sunt o apicultoare romanca. 

          Pentru mine a fost o saptamana destul de interesanta, nu de alta cei care ma cunoasteti stiti ca eu povestesc cam mult,  asa ca a fost o adevarata provocare sa le explic nemtiilor proprietatile polenului, a propolisului….cand am ajuns la catina au aparut si sudorile. Dar nelipsitul Dapis Mix Forte, mierea cu propolis, mierea cu catina  si sprayul de gat i-au cucerit pe nemti,  in pofida cunostintelor mele  de limba germana.

 

Recunosc mai avem multe de invatat, nu mi-a scapat nevizitat nici un stand apicol sau de utilaje apicole(polonez, nemtesc, nu a contat),  dar mierea romaneasca si produsele apicole romanesti sunt imbatabile, iar lucrul acesta il recunosc si nemti. Imi crestea sufletul cand venea la noi cate un roman plecat de ani multi pentru miere, pentru produsele noastre romanesti.   

 

Va multumesc tuturor pentru increderea si aprecierea.

                    Ioana Avram

               Bee`s knees Manager

               Dapis Stupina Avram