Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

cosmetice-naturale

cosmetice-naturale
Balsam de buze 10ml
Nou Cele mai vandute
  Balsam de buze un miere, unt de shea si ceara de albine  este special conceput ca un tratament intens de hidratare a buzelor mai ales pentru perioada de iarnă.Este ideal de folosit şi ca tratament (aplicat pe buze de seara pânã dimineaţa) pentru buzele foarte uscate.Gramaj..
15,00Lei
ULEI DE MENTA  PIPERATA -  PEPPERMINT (Mentha piperita): este revigorant, tonic și stimulator general, cu rezultate foarte bune în caz de migrene, nevralgii, greață, rău de mișcare. Are efect răcoritor, decongestionant, antiprurit și antalgic. Împrospătează aerul.Recomandări, aplicații⦁ du..
55,00Lei
ULEI ESENŢIAL DE OREGANO (Oregano vulgare) este unul dintre cele mai puternice antibacteriene şi antiseptice naturale. De asemenea, are efect analgezic şi antiinflamator. Fiind foarte puternic, trebuie folosit cu precauţie (se aplică pe piele doar diluat cu un ulei gras; înainte de aplicare, se test..
60,00Lei
Ulei esential RC 5ml
Cele mai vandute
Uleiul R.C. conține uleiuri esențiale puternice care susțin sănătatea sistemului respirator în timp ce sporesc mecanismele de apărare naturală ale organismului. Contine: ulei de eucalipt tip globulus, de mirt, de măghiran, de pin, de eucalipt tip radiata, de eucalipt tip citriodora, de lavandă,..
57,00Lei
Apireven crema 30 ml
Nou Cele mai vandute
  Apiveren crema este o combinatie echilibrata a unor compusi din propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu actiune antioxidanta, antiseptica si cicatrizante cu extracte naturale de capsici si de venin de albine care activeaza circulatia sanguina periferica oferind astf..
24,00Lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)