Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Miere cu bunatati

Miere cu bunatati
Producator: Dapis Transilvania
Fagurele cu miere este un produs pur ce pastreaza toate vitaminele, mineralele si enzimele mierii, deoarece nu sufera nici un fel de procesare. Ingrediente: fagure cu miere de albine in miere de salcamIndicatii:Adjuvant in afectiuni ale stomaculuiAdjuvat in infectii respiratoriiImbunatateste sa..
22,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Mierea de salcam cu nuca este o gustare sanatoasa, delicioasa si satioasa. Domoleste-ti pofta de dulce cu miere cu nuca..
17,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Cioco Dapis este un mix tartinabil de miere cu pudra de roscove. Pudra de roscove este obtinuta prin macinarea pastailor de carob. Arborelui de carob i se mai spune si "painea Sfantului Ioan Botezatorului" deoarece se spunea ca acesta se hranea cu pastai de roscove.  Pudra de roscove..
15,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Miere cu scortisoara au capacitatea de a intari sistemul imunitar, sanatatea inimii si sitemul digestiv. Mierea si scortisoara sunt alimente nutritive care ajuta la mentinerea sanatatii. Ingrediente: miere si scortisoaraIndicatii:Ajuta digestiaCresterea imunitatiiAdjuvant in reglarea glicemiei..
15,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)