Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Marturii nunta si botez

Marturii nunta si botez
Va oferim marturii într-o gamă variată de modele, dimensiuni sau aranjamente. Aceste bunatati dulci sunt ideale pentru nunti, botezuri sau alte ocazii speciale.
Se pot realiza nenumarate combinatii, de la borcane cu miere  la cele cu miere și nuci, alune de pădure, stafide, etc. Borcanele pot fi de asemenea personalizate cu etichete, tul, matase, dantela, etc.
Producator: Dapis Transilvania
Marturii borcanele cu miere de salcam. Daruieste-le un cadou dulce si delicios invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata ta. Borcanelul contine 70 gr de miere, sau miere de salcam. Continutul se poate personaliza, iar designul borcanului se personalizeaza in functie de tema ..
10,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Marturii borcanele inima cu miere de salcam. Daruieste-le un cadou dulce si delicios invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata ta. Borcanelul contine 130 gr de miere, sau miere de salcam. Continutul se poate personaliza, iar designul borcanului se personalizeaza in functie d..
10,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Marturii borcanele cu miere de salcam. Daruieste-le un cadou dulce si delicios invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata ta.  Pentru comenzi mai mari de 50 de bucati pretul este negociabil.Designul este orientativ si se poate personaliza..
6,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Marturii borcanele stelute cu miere de salcam si nuca. Daruieste-le un cadou dulce si delicios invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata ta.  Pentru comenzi mai mari de 50 de bucati pretul este negociabil.Borcanelul contine 70 gr miereDesignul este orientativ si se poat..
10,00Lei
Producator: Dapis Transilvania
Marturii borcanele hexagon cu miere de salcam. Daruieste-le un cadou dulce si delicios invitatilor prezenti la cel mai important eveniment din viata ta. Borcanelul contine 130 gr de miere, sau miere de salcam. Continutul se poate personaliza, iar designul borcanului se personalizeaza in functie..
10,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)