Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

BUNATATI

BUNATATI
Bomboane fara zahar cu eucalipt 70 GR
Nou Cele mai vandute
Bomboane fara zahar cu eucalipt  îmbină perfect aroma și beneficiile produselor apicole cu uleiul esential de Eucalipt – care ajutã cãile respiratorii.Bomboane sanatoase fara zahar...
10,00Lei
Bomboane fara zahar cu propolis 70 GR
Nou Cele mai vandute
Bomboanele balsamice cu propolis în concentratie de 0,5% îmbină perfect aroma și beneficiile produselor apicole cu uleiul esential de Eucalipt – care ajutã cãile respiratorii. Aceste bomboane sunt ideale pentru atunci cand aveti gâtul inflamat.Nu contin zahãr, iar propolisul cu proprietatile sale vi..
10,00Lei
Marturie cu miere de salcam si nuca. Pentru comenzi mai mari de 50 de bucati pretul este negociabil.Designul este orientativ si se poate personaliza..
10,00Lei
Marturie cu miere de salcam. Pentru comenzi mai mari de 50 de bucati pretul este negociabil.Designul este orientativ si se poate personaliza..
10,00Lei
Marturie cu miere si nuca, borcan liguria.Pentru comenzi mai mari de 50 de bucati pretul este negociabil.Designul este orientativ si se poate personaliza..
10,00Lei
Dropsuri cu miere si esenta de muguri de bradFabricate în Franța după o rețetă tradițională, bomboanele cu miere sunt adevărate delicatese, apreciate pentru gustul și aroma ingredientelor apicole.Mugurii de Brad sunt recunoscuţi ca fiind:– bogaţi în ulei eteric, taninuri şi vitamine;– folosiţi în ca..
8,00Lei
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)