Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Uleiuri esentiale

Uleiuri esentiale
Producator: Dapis Transilvania
Sprayul repelent este un amestec natural de 4 uleiuri esentiale (lavanda, lemongrass sau lamaita, geranium si eucalipt) recunoscute pentru actiunea impotriva insectelor, tantarilor si a capuselor.Sprayul se absoarbe repede, fara a lasa senzatia de grasMod de administrarePentru copii peste 6 ani..
15,00Lei
ULEI DE MENTA  PIPERATA -  PEPPERMINT (Mentha piperita): este revigorant, tonic și stimulator general, cu rezultate foarte bune în caz de migrene, nevralgii, greață, rău de mișcare. Are efect răcoritor, decongestionant, antiprurit și antalgic. Împrospătează aerul.Indicatii:  &nbs..
65,00Lei
ULEI ESENŢIAL DE OREGANO (Oregano vulgare) este unul dintre cele mai puternice antibacteriene şi antiseptice naturale. De asemenea, are efect analgezic şi antiinflamator. Fiind foarte puternic, trebuie folosit cu precauţie (se aplică pe piele doar diluat cu un ulei gras; înainte de aplicare, se test..
75,00Lei
Uleiul R.C. conține uleiuri esențiale puternice care susțin sănătatea sistemului respirator în timp ce sporesc mecanismele de apărare naturală ale organismului. Contine: ulei de eucalipt tip globulus, de mirt, de măghiran, de pin, de eucalipt tip radiata, de eucalipt tip citriodora, de lavandă,..
75,00Lei
       Uleiul de cuisoare 100% pur este un ulei antibacterian cu spectru larg, antiviral, antifungic, antiinflamator, antispastic, stimulent general, anti-nevralgic, anestezic local, anticoagulant. Indicatii:anti-agingantitumoralprotector pentru stomacantiparazitaranalgezic/..
45,00Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)