Menu
Your Cart

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei.

Condimente, fainuri

Condimente, fainuri

Condimente din legume atent uscate, la temperaturi controlate, fara adtivi sau conservanti

Producator: Bunatati uscate
Pulberea de hribi este obtinuta prin dezhidratare lenta la teperatura controlata. Produsul este 100%natural, nu contine gluten sare sau conservantiProducator: Bunatati uscate..
32,00Lei
Producator: Bunatati uscate
 Amestec de legume cu sare neiodata 30%,  fara zahar, conservanti si aditivi obtinut prin dezhidratare si macinareIngrediente: Morcov, telina, ardeim patrunjel frunze, telina frunze, ceapa, rosii, pastarnacProducator: Bunatati uscate..
17,00Lei
Producator: Bunatati uscate
 Amestec de legume fara sare, zahar, conservanti si aditivi obtinut prin dezhidratare si macinareIngrediente: Morcov, telina, ardeim patrunjel frunze, telina frunze, ceapa, rosii, pastarnacProducator: Bunatati uscate..
22,00Lei
Producator: BIO MARKET
Condiment Universal NaturalConţine: sare iodata, legume deshidratate (morcovi, ceapă, păstârnac, praz, pătrunjel, conopidă), zahăr, extract de condimenteUn amestec nemţesc de condimente universal, cu o multitudine de legume deshidratate, tăiate mărunt, şi sareUtilizare culinară:Recomandăm folosi..
7,00Lei
Producator: BIO MARKET
Negrilica sau chimenul negru este una dintre cele mai apreciate seminţe medicinale, fiind un elixir pentru sănătate.In bucatarie sunt întrebuințate la mâncărurile de legume și carne și pentru condimentarea pâinii turcești sau a lipiilor naan. Pot fi adăugate chiar și la prăjituri, în pati..
8,00Lei
Producator: Bunatati uscate
Zilele de iarna sunt mai calduroase cu un pahar de vin fiert alaturi de condimentele pentru vin de la Bunatati uscateIngrediente: Mar, Portocale, Lamaie, Scortisoara, Anason Stela, Piper boabe, CuisoaeeProducator: Bunatati uscate..
8,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)